Parmentier & Deceuninck

Wijnvaten - Wood Decoration
 Garden Furniture & Events

Verkoop & verhuur

Wie zijn wij?

Wij zijn Gregory Parmentier en Kim Deceuninck.  Als hechte vrienden delen wij al jaren dezelfde passie in wijnvaten en zijn verheugd u kennis te laten maken met onze sympathie.


 

Perfecte service, wij zijn heel tevreden.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV


Voor Oakbarrels.be kiezen betekent opteren voor een authentiek natuurproduct, in massief eikenhouten planken, dat onderhevig is aan temperatuur en vocht.  Typerend is dat hout krimpt bij warmte en uitzet

bij vocht.  


Bij gebruik buiten:

Het artikel zal vergrijzen en verweren.  Om vlekken op de ondergrond (natuursteen, keramische tegels, houten vloeren, enz..) te vermijden, raden wij u aan om het artikel een halve cm van de grond te plaatsen.    


Bij gebruik binnen:

Het artikel zal weinig vergrijzen of verweren, eerder wel krimpen door de warmere temperaturen en geringere vochtigheid.  Om die redenen verstevigen wij al onze artikelen om hun vorm en sterkte zo goed mogelijk te bewaren.  Niettemin blijft het een natuurlijke materiaalsoort waarbij we het levendig karakter aanvaarden.
    
Nuttige onderhoudstips:    
- af en toe eens bevochtigen    
- reinigen met Oakbarrels reinigingsoplossing    
- eventueel aanbrengen van een vernislaag.    
    

Wanneer u daarover nog vragen hebt, aarzel niet ons te contacteren. 

Wij hebben al veel geleerd uit onze ervaringen en zijn zeer gepassioneerd bezig met onze Oakbarrels.  Een tevreden klant is voor ons de beste reclame.