Parmentier & Deceuninck

Wijnvaten, Plantenbakken,
 Meubelen & Decoratie.

Verkoop & verhuur.

Wie zijn we?

Wij zijn Gregory Parmentier en Kim Deceuninck.  Als hechte vrienden delen wij al jaren dezelfde passie in wijnvaten en zijn verheugd u kennis te laten maken met onze sympathie.


 

Perfecte service, wij zijn heel tevreden.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV


Voor Oakbarrels.be kiezen betekent opteren voor een authentiek en duurzaam natuurproduct, in massief eikenhouten planken, dat onderhevig is aan temperatuur en vocht.  Typerend is dat hout krimpt bij warmte en uitzet bij vocht.  Bij elke artikelbeschrijving staat de door ons voorgestelde toepassing.  U kan daar op eigen verantwoordelijkheid van afwijken.


Bij gebruik buiten:

Het artikel zal vergrijzen en verweren.  Om vlekken op de ondergrond (natuursteen, keramische tegels, houten vloeren, enz..) te vermijden, raden wij u aan om het artikel een halve cm van de grond te plaatsen of te voorzien van wielen.  Wanneer een artikel wordt behandeld met vernis of olie, zal de oorspronkelijke eik kleur langer bewaard blijven.


Bij gebruik binnen:

Het artikel zal weinig vergrijzen of verweren, eerder wel krimpen door de warmere temperaturen en geringere vochtigheid.  Om die redenen verstevigen wij al onze artikelen om hun vorm en sterkte zo goed mogelijk te bewaren.  Niettemin blijft het een natuurlijke materiaalsoort waarbij we het levendig karakter aanvaarden. 
    
Nuttige onderhoudstips:    
- af en toe eens bevochtigen (bij binnen gebruik)
- reinigen met Oakbarrels reinigingsoplossing (bij binnen en buiten gebruik)   
- eventueel aanbrengen van een vernis of olielaag (bij binnen en buiten gebruik)
    

Wanneer u daarover nog vragen hebt, aarzel niet ons te contacteren. 

Wij hebben al veel geleerd uit onze ervaringen en zijn zeer gepassioneerd bezig met onze Oakbarrels.  Een tevreden klant is voor ons de beste reclame.